Soft Gestiune Restaurant
Prezentare Program

Aranjarea meselor

Mesele se configureaza in functie de locatia dvs. fiind astfel foarte usor de indentificat in momentul in care se plaseaza o comanda sau se emite nota de plata

Soft restaurant GeniusPos

Comanda produse

Produsele sunt grupate pe sectii si categorii facand astfel localizarea acestora foarte usoara.

Nota de plata

Incasarea produselor se face total sau partial pe diferite moduri de plata.

Rapoarte

Cu ajutorul softului pentru restaurante GeniusPos aveti evidenta vanzarilor pe produse, sectii (bar/bucatarie), ospatari, evidenta notelor emise si a bonurilor de comanda.

GeniusPos reprezinta solutia ideala pentru gestionarea afacerii tale!

Softul de Gestiune Restaurant GeniusPos, un produs inovativ, realizat in detaliu si la o calitate premium, va va asigura intreg managementul afacerii dumneavoastra. De asemenea acest soft este la fel de util si pentru administrarea altor locatii precum pizzerii, cafenele, bistro-uri, pub-uri etc.

Softul de Gestiune Restaurant GeniusPos este modern, stabil si foarte simplu de utilizat, avantajul principal constand in facilitarea eficienta si rentabila a afacerii dumneavoastra.De ce sa alegi Softul de Gestiune Restaurant GeniusPos?

1. Amenajarea locatiei si identificarea meselor va fi mult mai simpla.

2. Preluarea comenzilor se va realiza direct de la masa clientului prin Solutia Wireless.

3. Produsele sunt grupate pe categorii, astfel gestionarea unei comenzi este mult mai usoara.

4. Eficientizarea inteligenta a timpului pentru gestionarea comenzilor, a emiterii bonurilor fiscale si a achitarii notelor de plata.

5. Incasarea notei de plata sa poate realiza total sau partial in functie de modalitatea de plata aleasa de catre client.

6. Faciliteaza prin rapoarte evidenta vanzarii produselor, a activitatii ospatarilor cat si a bonurilor de comanda si a notelor de plata emise.

Ce spun clientii nostri?

Desi nu sunt un expert in calculatoare, softul de gestiune restaurant GeniusPOS este foarte simplu si ne furnizeaza toate informatiile necesare. Am lucrat si cu alte programe care nu sunt atat de stabile si usor de utilizat ca GeniusPOS.
Andrei Pub13 Medieval Alba Iulia
Inainte de a folosi GeniusPOS, pierdeam foarte mult timp cu gestionarea comenzilor, notelor de plata si emiterea bonului fiscal. Acum procesul de servire a clientului s-a scurtat foarte mult. Pot verifica acum si de pe telefon oricand situatia vanzarilor din unitate.
Marco Pizzeria Tortuga
Suntem foarte multumiti de sistem. Solutia wireless ne-a ajutat foarte mult in scurtarea timpului de servire tinand cont ca, comenzile se trimit acum direct de la masa clientului. Sistemul este foarte stabil, il folosim de mult timp si nu au fost blocaje sau alte probleme.
Claudia Gothic
GeniusPOS - Rapid, Usor si Prietenos
Contactati-ne